Voor wie 

Ik maak offertes op maat voor particuliere- en zakelijke klanten. Dit kan variëren van onderhoud,  nieuwbouw en renovatie van een eigen woning of van een bedrijfspand.

 

Welke werkzaamheden

Onderhoud, renovatie, nieuwbouw, glas, decoratieve technieken, wandafwerking, vloercoating.

 

Welke producten 

Ik maak gebruik van uiteenlopende topmerken zoals Sigma, Sikkens, VeVeo, en Caparol, afhankelijk  van het uit te voeren schilderwerk.

 

Service 

Offerte Wanneer u met schildersbedrijf Verfüürt contact opneemt zal ik een afspraak met u maken en  kom ik kijken naar de schilder werkzaamheden aan uw pand.  We bespreken dan de dingen die u gedaan wilt hebben en de verschillende mogelijkheden die er bij  komen kijken. U krijgt daarna de offerte. U kunt zelf bepalen of u het schilderwerk door laat gaan.  Natuurlijk kunt u met eventuele vragen hierover altijd contact met mij opnemen.

 

Esthetisch advies

U krijgt van mij een esthetisch advies bij opnieuw te bepalen kleuren aan uw pand.

 

Winterslaap? 

In de wintertijd sta ik ook graag klaar voor al u binnen schilderwerk. Indien er buiten schilder  werkzaamheden na de winter zullen plaatsvinden worden er vóór de winter nog de eventuele kale delen bijgewerkt, zodat het hout beschermd blijft.

 

Onderhoudscontract

Desgewenst stel ik een onderhoudsplan voor u op. Hierin worden toekomstige schilder werkzaamheden  aan uw pand beschreven. Wanneer de volgende schilder werkzaamheden op de planning staan neem ik contact met u op en wordt er een nieuwe vrijblijvende offerte gemaakt.

 

Garantie 

Bepalend voor schilder werkzaamheden die ik uitvoer krijgt u 2 tot 6 jaar garantie op het geleverde schilderwerk.